2012. december 14., péntek


Bokának sikerült új gazdikat találni. Családi ház udvarára kerül egy kedves házaspárhoz. Légy boldog, kis Boka, az új otthonodban, ahol Te leszel az elsőszámú kedvenc!
Foltos-ka

2012. december 9., vasárnap

Mézeskalács

Az idén ilyen mézeskalács-figurákat készítettem, és persze még a hagyományos figurákat is. A karácsonyfát fogják diszíteni. Most finom mézeskalács illat van a lakásban.
Az idén a karácsonyfán nem lesz szaloncukor, inkább finom csokikat teszünk a fa alá egy kis kosárban, és visszafogottabbak lesznek a színek is.


Foltos-ka

3 kutya

Kutyusaink még együtt vannak. Boka, kankutya létére anyáskodik Töpörtyű felett, és már Bendi is szívesen játszik velük. Ebben a hidegben sokat vannak a lakásban, sok gondoskodást igényelnek, de szeretettel hálálják meg. A napi sétát nagyon élvezik. Bokának nagyon jó gazdira lenne szüksége, ahol ő lehet az egyetlen kedvenc. Ki szeretné őt?

Foltos-ka

2012. december 5., szerda

Kutyavilág



Bendi 4 hétig nem volt meg. Mindenhol kerestük, s egyszer a sintértelepről telefonáltak, hogy egy olyan kutya került be hozzájuk, amire illett Bendi "személyleírása". Elsírtam magam, mikor örömmel mentünk és nem ő volt. Viszont a kutya nyakán Bendi nyakörve volt! Biztosra vettem, hogy nem látjuk többé. Elmentünk a menhelyre és örökbe fogadtuk Bokát, aki különös keveréke a tacskónak és dalmatának és egy rendkívül kedves kutyus. Minderről nem tudott Marci fiunk, és szülinapi ajándékként kaptunk tőle egy 6 hetes kutyust. Szombaton dolgoztam, és mikor hazajőve a kapu bezárása után hátra fordultam, Bendegúz állt előttem. Nem mondom, mennyire megörültem. Viszont egy nap alatt nagycsaláddá váltunk: 3 kutyánk lett! A három kutyával rengeteg öröm és gond is van. A kicsi (Töpörtyű) mindent szétrág, mindenhova pisil-kakil, szóval nem lakásba való, de a hideg miatt nincsen más választásunk. Éjszaka sokst sír, foglalkozni kell vele. Bendi depressziós lett a sok kutyától. Valaki azt mondta, ne csodálkozzak, én is az lennék, ha egy több napos hivatali programról hazatérve a férjem egy háremet rendezett volna be nálunk. Bendi is így volt. Bokával vérremenő verekedést folytattak, amiből veréssel lettek szétválasztva. Bendi okos kutya, ebből azt szűrte le, hogy nem szabad bántania. Félt és elfutott mindkét jövevény kutya elől. Mostanra enyhült a helyzet, Bokával jókat játszanak, a Töpörtyű elől azonban még menekül. Lehet, Bokának új gazdit kell keresnünk, mert a 3 kutya sok nekünk. Nem szeretnénk, ha visszakerülne a menhelyre, mert az neki is törés lenne.
Ki szeretné Bokát? Szerető gazdi jelentkezését várjuk! Foltos-ka